Over Ad’s Blog (en waar te beginnen)

Lean office, Personal Lean

Deze blog schrijf ik vanaf 2009 wekelijks (en soms vaker). Je vindt hier direct toepasbare tips in klare taal op het gebied van Productiviteit, Timemanagement, Lean Office en Personal Lean. Daarnaast schrijf ik reflecties op zaken die mij raken zoals echt ambacht, bijzondere boeken, collega bloggers en soms ook zaken die gewoon grappig zijn [geen katten].

  • Inmiddels zijn er ruim 500 artikelen op deze blog.
  • Er zijn ruim 2500 lezers die zich hebben geabonneerd op de blog via e-mail en nog een aantal honderden via RSS.
  • Deze site heeft maandelijks ruim 7000 bezoekers die vooral op zoek zijn naar tijdloze principes, praktische vuistregels en handige tips en truuks.

Basis

Een paar lange basisartikelen voor wie zich snel wil inlezen in de hoofdonderwerpen van deze blog.

Abonneren

Je kunt je op twee verschillende manieren abonneren.

De eerste manier is via e-mail. Dat doe je door hiernaast je e-mail adres in te geven en op ‘Abonnneer mij’ te drukken [en uiteraard moet je akkoord gaan met de privacy-verklaring die je hier kunt lezen]. Afmelden kan in iedere e-mail die je van mij ontvangt.

Deze blog kun je ook volgen in je RSS-reader [Really Simple Syndication] van keus. Als je geen idee hebt waar dit over gaat en hoe handig dit is kun je hier lezen wat het is en hoe je RSS gebruiken kunt voor het in één overzicht bijhouden van blogs.

De RSS feed van Ad’s Blog.

Met plezier gelezen? Abonneer je dan hieronder op Ad's Blog. Daarnaast ontvang je gelijk een pdf van de eerste twee delen van mijn handboek Personal Lean. Het eerste deel gaat over e-mailbeheer (Inbox Zero), het tweede over agendabeheer (Agenda in Balans).

Gelukt! Je krijgt gelijk de eerste twee hoofdstukken van het handboek toegestuurd.

Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren 2 beoordelingen
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *