Over Ad’s Blog (en waar te beginnen)

Lean office, Personal Lean

Deze blog schrijf ik vanaf 2009 wekelijks (en soms vaker). Je vindt hier vooral praktische tips op het gebied van Timemanagement, Lean Office en Personal Lean. Daarnaast schrijf ik reflecties op zaken die mij raken zoals echt ambacht, bijzondere boeken, collega bloggers en soms ook zaken die gewoon grappig zijn [geen katten].

  • Inmiddels zijn er ruim 500 artikelen op deze blog.
  • Er zijn ruim 2500 lezers die zich hebben geabonneerd op de blog via e-mail en nog een aantal honderden via RSS.
  • Deze site heeft maandelijks ruim 6000 bezoekers die vooral op zoek zijn naar tijdloze principes, praktische vuistregels en handige tips en truuks.

Basis

Een paar lange basisartikelen voor wie zich snel wil inlezen in de hoofdonderwerpen van deze blog.

Abonneren

Je kunt je op twee verschillende manieren abonneren.

De eerste manier is via e-mail. Dat doe je door hiernaast je e-mail adres in te geven en op ‘Abonnneer mij’ te drukken [en uiteraard moet je akkoord gaan met de privacy-verklaring die je hier kunt lezen]. Afmelden kan in iedere e-mail die je van mij ontvangt.

Deze blog kun je ook volgen in je RSS-reader [Really Simple Syndication] van keus. Als je geen idee hebt waar dit over gaat en hoe handig dit is kun je hier lezen wat het is en hoe je RSS gebruiken kunt voor het in één overzicht bijhouden van blogs.

De RSS feed van Ad’s Blog.

Met plezier gelezen? Dan is abonneren op Ad's Blog misschien wel een goed idee. Ontvang een pdf ebook over de weekreview als dank direct in je inbox.

Beoordeel deze tip:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars nog geen beoordelingen
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *