Workshop Inbox Zero

11 februari 2023 |

Incompany Workshop Inbox Zero

“Als je niet oppast werk je zomaar in de e-mail-verwerkende industrie.”

Basisgegevens

 • Dagdeel
 • Live of Online
 • Maximaal 9 (online) of 12 (live) deelnemers

Voor iedereen:

 • die vindt dat e-mail te veel tijd kost
 • Outlook gebruikt
 • nu wel eens een slimme, snelle workflow wil leren
 • in het verlengde van zijn eigen werkstijl

Opbrengsten van de workshop voor de deelnemers

 • Iedere dag Postvak IN leeg
 • Outlook simpel en efficiënt ingericht (Windows only!)
 • Passend bij jouw eigen werkstijl
 • Direct op je eigen laptop
 • Workflow versnellen met sneltoetsen
 • Minder tijd kwijt, meer resultaat
 • Iedere e-mail snel terug vinden

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de workshop sturen we de deelnemers een link naar een korte test die hen helpt zicht te krijgen op hun persoonlijke voorkeursstijl waar het e-mail betreft.

Tijdens de workshops werken de deelnemers in hun eigen Outlook omgeving op hun eigen laptop. Ik maak de deelnemers enthousiast om in hun eigen Outlook structuur de inrichting van Inbox Zero te gaan hanteren met behoud van eigen voorkeuren. Daarna gaan we aan de slag met het verwerken van de eigen e-mails in de nieuwe inrichting gebruik makend van alle mogelijkheden die Outlook daarvoor biedt.

Bij de online workshop ontvangen de deelnemers een week van te voren het Inbox Zero Manual met een uitgebreide beschrijving van de inhoud van de workshop als naslag op een door hen opgegeven postadres.

Na de workshop ben ik via bellen en e-mail bereikbaar voor vragen die ontstaan in de eerste periode na de workshop.

Voor wie?

Voor iedere drukke professional.  Ik werk met managers, engineers, rechters, griffiers, administratieve ondersteuners, managementassistentes, brandweermannen, politieagenten, bankmensen, planners, beleids-, sales- en hr-mensen, artsen, ict’ers, gezinshuisouders, jeugdzorgwerkers, gemeentemensen, architecten, schilders, marketingmensen en nog veel meer.

Kortom voor iedereen die dagelijks Outlook open heeft staan en waardevollere communicatie wil in minder tijd.

Weg uit de e-mail verwerkende industrie!

Wees niet langer ‘a fool with a tool’. Zet Outlook naar je hand. E-mail is tenslotte niet je werk maar de drager van je werk. Leer Outlook zo gebruiken dat je niet eindeloos aan het checken en scrollen bent. Word de baas over jouw Postvak IN. Inbox Zero kost je minder tijd en levert meer op voor jou en voor je organisatie.

Prijzen


Online Incompany Workshop

De basisprijs voor een Online Incompany Workshop van een dagdeel is € 1350 exclusief btw. Er kunnen maximaal 9 deelnemers meedoen.
Deze prijs is bij een volle groep € 150 exclusief btw. per deelnemer inclusief de materialen en de mogelijkheid om na de workshop mij te (video-) bellen of mailen over aanvullende vragen.
Voor organisaties die een van mijn workshops op willen nemen in hun standaard aanbod gelden mantel-overeenkomst prijzen afhankelijk van frequenties.


Live Incompany Workshop

De basisprijs voor een live incompany workshop van een dagdeel is € 1950 exclusief btw en binnen de regio groot Rotterdam.
Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.
De prijs bij een volle groep is in dit geval € 162,50 excl. btw per deelnemer inclusief materialen en de hierboven beschreven nazorg.


Wil je overleggen over jouw vraag en de mogelijkheden dan zijn er twee opties:

 1. Bel me op 06 224 559 02
 2. Stuur me een bericht via contact.

PS: Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *