Workshop Personal Lean

14 februari 2023 |

Incompany Workshop Personal Lean

E-mail in Control | Agenda in Balans | Ieder Weekend  Vakantie

Basisgegevens

 • Dagdeel
 • Live of Online
 • Maximaal 9 (online) of 12 (live) deelnemers

Opbrengsten van de workshop voor de deelnemer:

 • Grip op de eindeloze e-mailstroom door het toepassen van Inbox Zero
 • Outlook agenda ingericht als een dashboard voor het beheren van tijd en aandacht (de meest schaarse middelen die er zijn)
 • Maatwerk checklists van een goede dag- en weekreview zodat het eigen systeem op orde en up-to-date blijft
 • Inspiratie en tips voor het werken met een dagplan

Inhoud:

Vooraf krijgen de deelnemers een link naar de drie minuten werkstijltest die de deelnemers een eerste idee geeft over hun werkstijl en de tips die daarbij horen.

De workshop zelf bestaat uit een drieluik

 1. Inbox Zero. Uitleg over de achterliggende principes en de methodiek. Met behulp van het manual kunnen de deelnemers na de workshop Inbox Zero zelf implementeren.
 2. Agenda in Balans. Gezichtspunten, wetmatigheden en tools om je agenda in balans te krijgen met je werkdoelen en tijd te hebben voor de leuke en belangrijke dingen van het leven.
 3. Dagplan & Weekreview. Twee basale routines om zowel je werkdag als je werkweek goed af te sluiten zodat je opgeruimd het weekend in kunt.

De workshop heeft een up-tempo karakter met verschillende werkvormen waardoor we gebruik maken van de concrete context van de deelnemers.

De deelnemers ontvangen de materialen (Handboek Personal Lean, Inbox Zero Manual + de benodigde werkbladen) tijdens de live workshop of bij een online workshop op hun thuisadres of via de organisatie.

Na de workshop ben ik via bellen en e-mail bereikbaar voor vragen die ontstaan in de eerste periode na de workshop.

Prijzen


Online Incompany Workshop

De basisprijs voor een Online Incompany Workshop van een dagdeel is € 1350 exclusief btw. Er kunnen maximaal 9 deelnemers meedoen.
Deze prijs is bij een volle groep € 150 exclusief btw. per deelnemer inclusief de materialen en de mogelijkheid om na de workshop mij te (video-) bellen of mailen over aanvullende vragen.
Voor organisaties die een van mijn workshops op willen nemen in hun standaard aanbod gelden mantel-overeenkomst prijzen afhankelijk van frequenties.


Live Incompany Workshop

De basisprijs voor een live incompany workshop van een dagdeel is € 1950 exclusief btw en binnen de regio groot Rotterdam.
Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.
De prijs bij een volle groep is in dit geval € 162,50 excl. btw per deelnemer inclusief materialen en de hierboven beschreven nazorg.


Wil je overleggen over jouw vraag en de mogelijkheden dan zijn er twee opties:

 1. Bel me op 06 224 559 02
 2. Stuur me een bericht via contact.

PS: Ken je werkstijl. Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *