Ben je een Visionair, een Operator, een Processor of misschien wel een Synergist? Doe de test!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
 • Welke stijl van werken heb jij?

  Er zijn globaal drie verschillende basisstijlen voor de omgang met e-mail, agenda en het bouwen en onderhouden van overzichten.

  1. De visionaire/creatieve-stijl
  De visionair verzint regelmatig de mooiste systemen maar gaat ze zelf niet langdurig gebruiken. De visionair is goed in problemen oplossen en out-of-the-box denken. De visionair denkt al pratend, vertelt wat hij van binnen ziet.

  2. De operator-stijl
  De operator is een voor-elkaar-krijger in de letterlijke zin van het woord. Hij wil afvinken, resultaat halen. Linksom of rechtsom, met ducttape of elastiek.

  3. De processor-stijl
  De processor heeft plezier in een goed functionerend systeem. Hij zorgt voor processen, systemen en overzichten en houdt van gestandaardiseerde manieren van werken. De processor zal niet heel snel zijn methodiek wijzigen zonder dat heel duidelijk is wat het voordeel is ten opzichte van de huidige manier van werken.

  Vul de 12 vragen in en je hebt zicht op jouw voorkeursstijl. Dit inzicht vormt het fundament voor jouw 90-dagenplan. Op de pagina met de scores kun je het resultaat naar jezelf e-mailen.