Doe je ook workshops in het Engels?

2 februari 2023 |

Het korte antwoord is: nee.

Het langere antwoord

Ik heb jarenlang mijn workshops en trainingen op vraag van veelal grote en internationale bedrijven ook in het Engels verzorgd en gemerkt dat ik te veel mijn snelheid en humor verlies als ik doe. Daarnaast is het zo dat de deelnemers van mijn workshops en trainingen boekjes en boeken ontvangen. Het vertalen en onderhouden van deze materialen is veel en niet leuk werk.

Er zijn nog zoveel Nederlandse en Belgische professionals en managers die ik blij kan maken met mijn werk dat ik mij daarop richt.

Wat wel in het Engels?

  1. Ik doe nog wel 1:1 sessies met mensen met wie ik een klik heb en waarvan ik kan zien dat ik ze in twee uur goed op weg kan helpen. Zie hieronder voor de details.
  2. Met Nick en Rob heb ik een Engelse (en trouwens ook een Franse) versie van de Inbox Zero videocursus gemaakt. Misschien ben je daarmee geholpen.

English

I don’t do classroom or online workshops in English.

The best thing I can offer you is a 1:1 session (2 hours – online) to help you implement Inbox Zero in your own Outlook App.
As part of this session you’ll get the Inbox Zero Manual as reference (in Pdf).
In the month following to this session you can call or email me if you need help with further implementation.

I am not providing this service to anyone so I would like to have a short video meet-up to get to know each other and to have a glance on your Outlook en hear about your current workflow.

If there is a fit than we can plan a session.
Costs: € 440 excl VAT for this 2 hour session.
Let me know if this is something you are interested in. You can plan an short videocall via this link: https://outlook.office365.com/owa/calendar/Adjustintime1@adjustintime.nl/bookings/

The second thing I can offer you is an online video-course in English. You can find the details here: https://www.expertyourself.net/courses/inbox-zero/?lang=en

If you have questions about this course, please contact Nick Kop who manages this website and these courses.
nick@nickkop.nl +31 6 28 63 51 78

In addition, from my previous work in English, I have 40 booklets in which Inbox Zero, Agenda in Balance, Meetings, Priorities, Smart Collaboration and day review and week review are described.

If you are interested, I will send you a copy so that you can get a feel for form and content.


Wil je toch overleggen over jouw vraag en de mogelijkheden dan zijn er drie opties:

  1. Plan een videocall van een half uur om kennis te maken en je vraag te verhelderen.
    Je kunt een afspraak in mijn en jouw agenda plannen via onderstaande link. De afspraak staat daarna zowel in jouw als in mijn agenda met de link naar een Teams-call.
    https://outlook.office365.com/owa/calendar/Adjustintime1@adjustintime.nl/bookings/.
  2. Bel me op 0180 85 11 55 of 06 224 559 02
  3. Stuur me een bericht via contact.

PS: Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *