Presenteren als een held (heroic public speaking)

17 oktober 2014 |

Michael PortDeze week geen lees- maar een kijk-tip (en ook nog eens langer als 1 minuut). De video is deze week vrij gegeven door Michael Port en die een mentor voor mij is geweest in 2011 en 2012. Niet voor ‘public speaking’ maar voor de opbouw van een ‘small business’. Ik heb heel veel van hem geleerd.

Michael Port is inmiddels zelf inmiddels teruggekeerd naar zijn oude stiel: acteur. In de mix met zijn ondernemerservaring komt er iets heel bijzonders tevoorschijn dat echt interessant is voor iedereen die wel eens een presentatie moet geven.

Ik zet hieronder de link naar deel 1 van een 3-luik. Als je deel 1 boeiend vindt, raad ik je aan de beide andere delen ook te kijken. Heel veel inhoud, congruent gebracht door iemand die echt weet waar ie het over heeft (ik heb het hem 10-tallen malen live zien doen).

Deel I: ‘What not to do’

Laat me hieronder weten wat je er van vindt!


PS: Ken je werkstijl. Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *