Les McKeown in NL (een verslag)

30 september 2011 |

Seminar

Op 20 september 2011 was Les McKeown te gast op een seminar dat Peter Vonk, Ludo Ansems en ik hebben georganiseerd in de Eenhoorn in Amersfoort. Hieronder voor iedereen die er niet was de kans om de meester het verhaal te horen vertellen over de 7 levensfasen van organisaties (The Lifecycle) en het VOPS-model. Dit laatste gaat over de drie natuurlijke managementstijlen + een vierde aan te leren integrerende stijl (Synergist). Uiteraard ook waardevol voor wie er wel was en alles nog eens wil zien.

Deel 1 The LifeCycle

Deel 2 The VOPS-model

Peter Vonk

Peter vulde aan met zijn presentatie over “Boardroom Analyses”

Ad van der Hulst

Ad vulde aan vanuit het gezichtspunt “Minder managementcorvee: Ruimte maken voor resultaat”

Presentatie in het Nederlands

Wanneer u voor uw team een presentatie wilt over het model in het Nederlands (Levenscyclus en VOPS)  kunt u bellen met Ad van der Hulst telnr: 06 224 559 02 of Peter Vonk 038 422 78 88.

Met dank aan Ludo Ansems in de voorbereiding en aan Geke en Marjolein (+ hun collega’s van VonkCE) voor de perfecte organisatie van de dag.


PS: Ken je werkstijl. Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *