E-mail versus Me-mail

21 december 2017 |

Me-mail is een mooie woordvondst. Verschillende clubs geven er verschillende betekenissen aan. Ik zet er hier 3 op rij.

MeMail

1. E-mail = boring | Me-mail = fun (Seth Godin)

E-mail is vervelend, leidt af, zorgt voor werk, stress, gedoe, is in het belang van anderen, stapelt op, ontploft enz.
Me-mail zijn de berichten die ik graag ontvang. Zaken die af zijn, bedankjes, waardevolle info, besluiten die mij passen, vliegtickets, bewijsstukken, blogs enz.
Natuurlijk wil iedereen alleen maar me-mail. Me-mail is leuk, waardevol en/of belangrijk. E-mail is boring.

2. Me-mail is productiviteit! (App)

Het idee erachter is uiteraard dat je je Postvak In tot hoofdhub maakt en het dus logisch is om daar alles wat je zelf kwijt wil naar toe te sturen. En dat doe je dus met Me-mail. MeMail is een app die je helpt om emails aan jezelf te sturen vanaf een IOS apparaat (Apple). Deze app doet hetzelfde als Braintoss alleen heeft deze laatste meer functies en is niet beperkt tot Apple.

3. Me-mail is een uniek emailadres (Service)

MeMail is een service waar je allerlei bijzondere emailadressen kunt kopen die een expressie zouden moeten zijn van je eigenste zelf. Wel leuk als je een keer een bijzonder adres zoekt voor een project of een feest.

En misschien zijn er nog wel meer betekenissen voor dit mooie woord. Dus als je die kent, deel ze dan in de reacties hieronder dan hebben we er allemaal wat aan.


PS: Ken je werkstijl. Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *