Webinar: Teams met gasten en klanten

Systeem

Op woensdag 5 januari verzorgen Frans en Ad weer een gratis webinar waarin we liefhebbers bijpraten over de nieuwste inzichten en mogelijkheden op het gebied van MS Teams. Deze keer gaan we in op het thema gasten en klanten. Zoals bij alles wat we doen, kijken we vooral naar de logica vanuit de kant van de eindgebruiker.

In MS Teams kun je al weer een hele tijd samenwerken met mensen (gasten of klanten) die niet van jouw organisatie zijn. Er zijn vanwege de digitale veiligheid uiteraard beperkingen maar toch is het soms heel handig om dit in te richten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, wat de onmogelijkheden zijn en wat Microsoft in de loop van 2022 voor ons in petto heeft op dit gebied? Schrijf je dan in voor dit webinar.

We geven dit webinar tweemaal op 5 januari. Je kunt je hieronder aanmelden. We kunnen per sessie maximaal 45 deelnemers ontvangen. Je ontvangt per e-mail de toegangslink. De vorige twee keren waren deze webinars binnen een dag vol dus als je graag mee doet, meld je dan direct even aan.

Webinar: Teams met gasten en klanten woensdag 5 januari 9:30

Webinar: Teams met gasten en klanten woensdag 5 januari 14:30

Wil je hier meer van? Abonneer je dan op deze Blogs in de rechterzijbalk. Iedere maandagochtend om 8:30 in je Postvak IN. Wil je nog meer? Schrijf je dan in voor een van de Online Workshops. Kort, vrolijk en direct toepasbaar. Meer info vind je hier.

Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *