Timemanagement + Personal Lean
in één dag!

Deze informatie geldt voor de open inschrijving Training.
Ook als incompany-training te boeken. Geef me een seintje via contact en ik stuur je de info.

 • Relaxed in control: overzicht, focus en grip
 • Meer tijd: met je eigen 90-dagen plan als fundament
 • Weer tijd om te sporten
 • Ieder weekend vakantie
 • Zo goed worden in je vak dat niemand om je heen kan

Deze training is de perfecte start voor een Personal Lean reis: je maakt je eigen Personal Lean 90-dagen plan.

Op deze dag bied ik je mijn jarenlange expertise met honderden drukke ondernemers, professionals en managers in een uiterst gecomprimeerde vorm aan.

Ieder mens is uniek dan daarom zijn one-size-fits all concepten niet wat je nodig hebt. Jij maakt je eigen plan op basis van tijdloze principes, praktische vuistregels en slimme tips en trucs uit de praktijk van de slimste en meest productieve pro’s van deze planeet.

Ik bied je het beste van de moderne timemanagementmethodieken, Agile Results, Personal Kanban, Covey, Lean, Predictable Success en Six Sigma in een samenhangend Personal Lean programma dat zijn waarde heeft bewezen bij de meer dan 2000 managers in meer dan 140 organisaties die ik heb begeleid.

Dit programma is niet gebaseerd op technologie, software of apps maar op robuste en toch simpele tijdsbesparende en ruimtegevende inzichten.

Op deze dag geef ik je de handvatten om per dag minder bezig te zijn met corvee en verspilling. Dat tijd kun je gebruiken voor meer resultaat of voor de leuke dingen van het leven zoals golfen, vrije avonden of spelen met je kinderen.

Minimale opbrengsten van de dag:

 • Je hebt voortaan elke dag één keer een lege e-mailbox: Inbox Zero
 • Je leert de basis-truc voor een agenda in balans, met 40% tijd voor jezelf en ad hoc
 • Je schrapt 20 tot 50% van je vergaderingen of maakt ze veel waardevoller
 • Je leert 3 manieren van prioriteren (nooit meer een medewerker aan je bureau die zegt: “We hebben een probleem”)
 • Je maakt een persoonlijk dashboard
 • Je leert de waarde van een goede dag- en week-review
 • Je gaat naar huis met je eigen 90-dagen plan.
Ik ben erbij op 19 maart!
Sfeerimpressie van een seminar

Er zijn slechts 15 stoelen en de ervaring leert dat ze zo bezet zijn!

Gun jezelf deze dag, maak je eigen 90-dagen plan en breng je corvee terug tot een realistisch minimum. Schrijf je hieronder in.

Ik ben erbij op 19 maart!

De inhoud van de dag in een notendop

 • Deel 1: Inbox Zero
 • Deel 2: Agenda in balans
 • Deel 3: Optimaliseren van vergaderingen en bijeenkomsten en weekplanning
 • Deel 4: Prio’s
 • Deel 5: Persoonlijk dashboard (speelveld | projecten | acties)
 • Deel 6: Slim samenwerken met PA en team
 • Deel 7: Dagreview, weekreview en onderhoud van goede routines + 90-dagen plan

Investering

Voor deze complete training is je investering € 399 excl btw (€ 482,79 incl btw).

Het is mogelijk een plaats te reserveren en per e-mail een factuur op bedrijfsnaam te ontvangen zodat er via het bedrijf betaald kan worden (dit is een keuze-optie bij het afrekenen).

Er zijn maximaal 15 plaatsen!

Wil je wil met meerdere medewerkers tegelijk komen of deze training incompany organiseren ? Geef me een seintje via contact en ik stuur je de info.

Boek

We zullen gedurende de dag werken met het Handboek Personal Lean waarin alles is voorgebakken wat we op de dag gaan doen zodat we ook echt tempo kunnen houden. Dat boek is uiteraard daarna van jou en kun je gebruiken voor doorontwikkelen van goede workflows.

Bonus 1

90 Dagen lang zijn wij beschikbaar voor vragen per e-mail of per telefoon. En je ontvangt per week een reminder e-mail die je helpt jouw 90 dagen plan te realiseren.

Bonus 2

Op de training krijg je ook een manual voor Inbox Zero zodat je op instructieniveau (screenshots) weet hoe je Inbox Zero kunt implementeren in jouw eigen werkomgeving.

Let op: Deze training is heel snel uitverkocht. Meld je nu aan als je er bij wilt zijn, want het loopt snel vol.

Garantie

Mocht je na de dag niet tevreden zijn (en je meldt mij dat ook op de dag) dan krijg je zonder vragen je investering van mij terug.

Gun jezelf deze dag maak je eigen plan, en breng je corvee terug tot een realistisch minimum.

Schrijf je hieronder in.

Ik ben erbij op 19 maart!

Je zou kunnen denken:

‘Dat kan toch allemaal nooit in een dag?’

Toch lukt dat omdat we werken met een doortimmerd programma dat zijn waarde keer op keer heeft bewezen. De helft van alle deelnemers die zich aanmelden zijn collega’s van vorige deelnemers!

‘Is dit niet gewoon een dagje oubollig timemanagement?’

Nee, het is resultaatmanagement. Het gaat niet over Getting Things Done of to do lijstjes. Ik stuur je niet op het niveau van acties, maar van resultaten. Je maakt daarom tijdens deze training je eigen 90-dagen plan. Deelnemers staan te trappelen om daarmee aan de slag te gaan. Een van de deelnemers bracht bijvoorbeeld al zijn bilateralen en MT-vergaderingen met 50% terug.

‘Kan ik niet beter naar een seminar over leiderschap?’

Dat zou kunnen. Deze dag gaat niet over het thema leiderschap in zijn algemeenheid maar over het leidinggeven aan je eigen projecten, processen, systemen en onderhoud. In mijn ervaring is het aandacht besteden aan het fundament waarop dat leiderschap rust altijd heel waardevol. Je wilt toch niet de bottleneck zijn van je team omdat jouw mail en agenda vastloopt?

‘Heb je niet gewoon een boek waar het in staat dan ben ik voor 2 tientjes klaar ipv jouw prijs van een paar honderd euro en heb die dag gewoon om te werken?’

 1. Als het mogelijk was de zaak op orde te krijgen en te houden door een boek te lezen dan had je dat natuurlijk al lang gedaan.
 2. Dat boek heb ik wel en dat krijg je op die dag. Je kunt daarin na de dag, wanneer je eenmaal de eerste stappen hebt gezet, de informatie, kennis en inspiratie vinden die je verder helpen op je pad naar minder managementcorvee en meer tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt.
 3. Het gemiddelde bruto/bruto-uurloon van een manager in loondienst ligt tussen de € 60 en € 100. Dus met een uur extra (werk-) tijd zijn die kosten wel heel snel terugverdiend.
Ik ben erbij op 19 maart!

Johan de Wit | Nordhaven
Ik kan gerust zeggen dat ik een groot deel van mijn productiviteit te danken heb aan de inzichten en tips van Ad.

Ik verdiep me veel in handige appjes en workflows, en denk altijd dat ik het aardig op orde heb, maar steeds als ik Ad spreek weet hij me weer te verrassen met nóg betere apps en processen.

En het mooiste is; de tips en workflows van Ad zijn altijd bijzonder eenvoudig, elegant én effectief, daar zit de kracht. Als je jouw performance wilt verbeteren: schakel Ad in!