Eerstvolgende mogelijkheid:

8 februari 2018 | Zwolle

Ik ben erbij
buitensocieteit

De Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
Bekijk op Google Maps

Seminar Minder Managementcorvee

Donderdag 8 februari | Zwolle

Deze dag is iets voor jou als je:

 • ’s Avonds op de bank je e-mail doet als je partner naar de sportschool is
 • Al gestressed raakt als je op zondagavond in je agenda kijkt
 • Altijd te laat komt om de kinderen op te halen
 • Al maanden geen tijd meer hebt om te sporten
 • Als manager het hardste werkt van iedereen

Andere mogelijkheden om dit seminar te volgen zijn:

7 juni 2018 | Den Bosch

Interieur Verkadefabriek

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij

6 september 2018 | Amersfoort

Gevel Regardz Meeting Center Eenhoorn

Regardz Meeting Center Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij

22 november 2018 | Rotterdam

Bar Brasserie Engels

Bar Brasserie Engels
Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij
Sfeerimpressie van een seminar

Door dit seminar wordt je de beste baas binnen je organisatie.

Je slaapt weer lekker, hebt tijd om te sporten en bent voor het eten thuis.

Op deze dag bied ik je mijn jarenlange expertise met honderden managers in een uiterst gecomprimeerde vorm aan. Ik bied je het beste van de moderne timemanagementmethodieken, Agile Results, Personal Kanban, Covey, Lean, Predictable Success en Six Sigma in een samenhangend programma dat zijn waarde heeft bewezen bij de 2284 managers in 141 organisatie die ik heb begeleid.

Dit programma is niet gebaseerd op technologie, software of apps maar op simpele tijdsbesparende en ruimtegevende inzichten.

Dit seminar geeft je de handvatten om een uur per dag vrij te spelen die je kunt gebruiken voor meer resultaat of voor de leuke dingen van het leven zoals golfen, vrije avonden of spelen met je kinderen.

Opbrengsten van de dag:

 • Je hebt voortaan elke dag één keer een lege e-mailbox: Inbox Zero
 • Je leert de basis-truuk voor een agenda in balans, met 40% tijd voor jezelf en ad hoc
 • Je schrapt 20 tot 50% van je vergaderingen
 • Je leert 3 manieren van prioriteren (nooit meer een medewerker aan je bureau die zegt: “We hebben een probleem”)
 • Je maakt een persoonlijk dashboard
 • Je leert het geheim van een goede week-review waarna je zo op vakantie zou kunnen

“Ik was zeker tevreden met het seminar. Je bent een goede trainer Ad en je zit heel goed in het thema en je maakt er een leuke en interactieve dag van. Je geeft er een duidelijke eigen invulling aan die voor mij een duidelijke aanvulling is op de basis GTD principes. Ik ga vooral met de onderwerpen ‘omgaan met tijd’ en de weekreview aan de slag. Verder ook veel waardevolle tips en instructies voor het inrichten en verbeteren van mijn persoonlijke werkproces. De training is zeer geschikt voor mensen die al van plan zijn op een andere (GTD of soortgelijke) manier te gaan werken en goed willen worden geïnstrueerd hoe ze dat aan moeten pakken.” Gerrit Bikker | Manager Enginering AWL

“Twijfel vooraf: is dit wel interessant voor een eenpitter?
De dag is pittig, maar wel boeiend en interessant, omdat er steeds weer iets langs kwam wat voor mij belangrijk en/of handig is. Grootste resultaten: inbox zero —> wat een opluchting, en 3 MBA (meest belangrijke acties) geeft je het gevoel dat je echt iets voor elkaar hebt gekregen. Wunderlist ben ik aan het uitproberen. Ik kijk uit naar het seminar over het ordenen van bestanden in mappenstructuren, want het werd me duidelijk dat ik daar nog aan te werken heb als echte chaoot. Aanrader voor eigenlijk aan iedereen, omdat dit seminar een inkijkje geeft naar wat je allemaal nog efficiënter kunt doen.” Conny de Ridder | Pit Coaching & Training

” Ik vond het een heel fijne dag. Ook om te horen dat andere mensen met dezelfde dingen zitten. Ik heb er veel van opgestoken en vond de tips heel handig. Ik zou het iedereen aanbevelen, het management en het secretariaat, maar ook de uitvoerend medewerkers. De grootste restultaten zijn dat ik nu rustiger met al mijn mail en vergaderingen omga.” Annemarie van Boxtel | Jeugdbescherming Gelderland

“Van te voren had ik voor mijzelf de vraag of ik wel bij deze groep zou passen qua werkzaamheden. Juist de combinatie manager – ondersteuner is een hele waardevolle, dit gaat ons echt wat brengen dus deze doelgroep zou ik zeker het seminar aan bevelen. Wij waren echt heel enthousiast over vorige week vrijdag en wie ik ook spreek geef ik aan hoe waardevol het is deze dag, reclame van mond tot mond. Mijn inbox zero werkt. Verder het gevoel dat het mij zeker van alles gaat brengen geeft een stukje rust. Het seminar was een fijne afsluiting van vorige week, de lunch was perfect geregeld (en de uitrijkaart ook heel klantvriendelijk)”. Ineke Serton Brandweer Gooi & Vechtstreek

 

 


Er zijn slechts 15 stoelen en de ervaring leert dat ze zo bezet zijn!

Gun jezelf deze dag en breng je corvee terug tot een realistisch minimum. Schrijf je hieronder in.

Ik ben erbij op 8 februari!

Je zou kunnen denken:

‘Dat kan toch allemaal nooit in een dag?’

Toch lukt dat omdat we werken met een doortimmerd programma dat zijn waarde keer op keer heeft bewezen. De helft van alle deelnemers die zich aanmelden zijn collega’s van vorige deelnemers!

‘Is dit niet gewoon een dagje oubollig timemanagement?’

Nee, het is resultaatmanagement. Het gaat niet over Getting Things Done of to do lijstjes. Ik stuur je niet op het niveau van acties, maar van resultaten. Je maakt daarvoor tijdens het seminar je eigen 90-dagen plan. Deelnemers staan te trappelen om daarmee aan de slag te gaan. Een van de deelnemers bracht bijvoorbeeld al zijn bilateralen en MT-vergaderingen met 50% terug.

‘Kan ik niet beter naar een seminar over leiderschap?’

Dat zou kunnen. Deze dag gaat niet over het thema leiderschap in zijn algemeenheid maar over het leidinggeven aan je eigen projecten, processen, systemen en onderhoud. In mijn ervaring is het aandacht besteden aan het fundament waarop dat leiderschap rust altijd heel waardevol. Je wilt toch niet de bottleneck zijn van je team omdat jouw mail en agenda vastloopt?

‘Heb je niet gewoon een boek waar het in staat dan ben ik voor 2 tientjes klaar ipv jouw prijs van een paar honderd euro en heb die dag gewoon om te werken?’

1. Als het mogelijk was de zaak op orde te krijgen en te houden door een boek te lezen dan had je dat natuurlijk al lang gedaan. 2. Dat boek heb ik wel en dat krijg je op die dag. Je kunt daarin na de dag, wanneer je eenmaal de eerste stappen hebt gezet, de informatie, kennis en inspiratie vinden die je verder helpen op je pad naar minder managementcorvee en meer tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt. 3. Het gemiddelde bruto/bruto-uurloon van een manager in loondienst ligt tussen de € 60 en € 100. Dus met een uur extra (werk-) tijd zijn die kosten wel heel snel terugverdiend.

Schermafbeelding 2015-10-13 om 15.13.23 Rick Berkhof Gemeente Haren

Het seminar “minder managementcorvee meer resultaat” heb ik ervaren als een uitermate praktisch gerichte opleiding en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk van de ‘drukke’ manager.
Erg handige tips voor beheersing van je mailbox en agenda (waarbij maximaal gebruik gemaakt wordt van de technische mogelijkheden van het mailprogramma zelf) maar daarnaast op een hoger abstractieniveau ook snel en praktisch inzage in je speelveld als manager en de mate waarin je dat speelveld effectief beheerst. Inmiddels is mijn Postvak-in einde van elke werkdag Zero en het werkt in zekere zin verslavend om dat elke dag weer te bereiken. Daardoor houd ik effectief meer tijd over voor die zaken die ook wat meer tijd vragen. Vanzelfsprekend staat of valt het met de mate van discipline.
Ad Heeft daarbij veel vaart in het programma en blijft niet te lang stilstaan bij onbelangrijke details. Hij bewaakt daarbij goed de hoofdlijn van het programma.
Kortom, een absolute aanrader!

De inhoud van de dag in een notendop

 • Deel 1: Inbox Zero
 • Deel 2: Agenda in balans
 • Deel 3: Optimaliseren van vergaderingen en bijeenkomsten
 • Deel 4: Prio’s
 • Deel 5: Persoonlijk dashboard
 • Deel 6: Slim samenwerken met PA en team
 • Deel 7: Weekreview en onderhoud van goede routine

Investering

Voor dit complete seminar is je investering € 399 excl btw.

Het is mogelijk een plaats te reserveren en per e-mail een factuur op bedrijfsnaam te ontvangen zodat er via het bedrijf betaald kan worden (dit is een keuze-optie bij het afrekenen).

Er zijn maximaal 15 plaatsen waarvan er een nog maar enkele vrij zijn! Wil je mee doen kun je beter nu beslissen.

Boek

We zullen gedurende de dag werken met een ringbandboek waarin alles is voorgebakken wat we op de dag gaan doen zodat we ook echt tempo kunnen houden. Dat boek ter waarde van € 34,95 is uiteraard daarna van jou en kun je gebruiken voor het voortzetten van je eigen leerlijn.

Bonus 1

90 Dagen lang zijn wij beschikbaar voor vragen per e-mail of per telefoon. En je ontvangt per week een reminder e-mail die je helpt jouw 90 dagen plan te realiseren.

Bonus 2

Op het seminar krijg je een toegangslink tot de online video cursus Inbox Zero.

Let op: Dit seminar is heel snel uitverkocht. Meldt je nu aan als je er bij wilt zijn, want het loopt snel vol.

Garantie

Mocht je na de dag niet tevreden zijn (en je meldt mij dat ook op de dag) dan krijg je zonder vragen je investering van mij terug.

Gun jezelf deze dag en breng je corvee terug tot een realistisch minimum.

Schrijf je hieronder in.

Ik ben erbij op 8 februari!

8 februari 2018 | Zwolle

De Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij

7 juni 2018 | Den Bosch

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij

6 september 2018 | Amersfoort

Regardz Meeting Center Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij

22 november 2018 | Rotterdam

Bar Brasserie Engels
Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam
Bekijk op Google Maps

Ik ben erbij