Prijzen van workshops

1 februari 2023 | , , ,

Wat kost het…. ?

is uiteraard een vanzelfsprekende vraag en het meest vervelende antwoord dat je kunt krijgen is: ‘Dat hangt er vanaf’. Daarom hieronder gewoon zonder mits of maar de uitleg van de opbouw van de prijzen van de workshops en één-op-één sessies die Adjustintime aanbiedt.

Open inschrijving Online Workshop Personal Lean

Deelnemen aan de open inschrijving Online Workshop Personal Lean van een dagdeel heeft een standaard prijs van € 299 exclusief btw. inclusief de je toegestuurde materialen.
Wil je deelnemen met een groep van minimaal drie collega’s aan een open inschrijving dan kunnen we kijken naar de prijs per deelnemer.

Meer info | Data | Aanmelden


Online Incompany Workshop

De basisprijs voor een Online Incompany Workshop van een dagdeel is € 1350 exclusief btw. Er kunnen maximaal 9 deelnemers meedoen.
Deze prijs is bij een volle groep € 150 exclusief btw. per deelnemer inclusief de materialen en de mogelijkheid om na de workshop mij te (video-) bellen of mailen over aanvullende vragen.
Voor organisaties die een van mijn workshops op willen nemen in hun standaard aanbod gelden mantel-overeenkomst prijzen afhankelijk van frequenties.

Overzicht | Contact


Live Incompany Workshop

De basisprijs voor een live incompany workshop van een dagdeel is € 1800 exclusief btw en exclusief mijn reiskosten als de afstand Barendrecht tot de workshop locatie hoger is dan 75 km enkele reis.
Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.
De prijs bij een volle groep is in dit geval ook € 150 excl. btw per deelnemer inclusief materialen en de hierboven beschreven nazorg.

Overzicht | Contact\


Een op Een Sessies Personal Lean

Een op een sessies doe ik alleen in die situaties waarin er echt een bijzondere vraag is. Een sessie is altijd online en duurt twee uur.
De prijs voor een dergelijke sessie is € 440 excl btw inclusief materialen en nazorg. Bij een serie van sessies geldt er een aangepast tarief afhankelijk van het aantal.

Contact


Heb je nog geen antwoord op je vraag? Dan heb ik drie opties:

  1. Plan een videocall van een half uur om kennis te maken en je vraag te verhelderen.
    Je kunt een afspraak in mijn en jouw agenda plannen via onderstaande link. De afspraak staat daarna zowel in jouw als in mijn agenda met de link naar een Teams-call.
    https://outlook.office365.com/owa/calendar/Adjustintime1@adjustintime.nl/bookings/.
  2. Bel me op 06 224 559 02
  3. Stuur me een bericht via contact.

PS: Ben je een Visionair, Operator of Processor? Doe de gratis drie minuten werkstijltest. Je ontvangt je profiel + een Pdf met tips om je e-mail en agenda routines te verbeteren.


Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *