Interview Les McKeown in MT (Managementteam) “De bedrijvenfluisteraar”

Helderheid

In het decembernummer van MT Managementteam staat het interview dat Dominique Haijtema hield (zelf ook schrijver over leiderschap) op de dag dat Les McKeown bij Peter Vonk en mij te gast was in Amersfoort. Het artikel is online beschikbaar. In het hardcopy verhaal staan ook een paar prachtige foto’s gemaakt door Herman van Heusden.

Wie meer wil weten over het model Predictable Success (Voorspelbaar Succes) van Les McKeown vindt hier een Nederlandse samenvatting. Wilt u een presentatie van het model in het Nederlands, of een workshop met het model, dan kan ik die voor u verzorgen. Bel me op 06 224 559 02 of gebruik de contactpagina.

Met plezier gelezen? Schrijf je in en krijg iedere vrijdag om 10 uur een update van nieuwe artikelen. Ontvang een pdf ebook over de weekreview als dank direct in je inbox.

Beoordeel deze tip:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars nog geen beoordelingen
Loading...

2 reacties

  • Rik Konings zegt:

    Mooi om te lezen dat voorspelbaar succes altijd gaat om het jongleren met Middelen, Mensen en Structuur.

    Mooi ook om te lezen dat veel van de kennis van Les McKeown voortkomt uit ervaring en gevoel. Op de manier waarop Mckeown in het zakenleven meetbaar succes behaalt zou daarmee zijn (spirituele) gevoel wetenschappelijk bevestigd worden. Een mooi staaltje van Business Spiritualiteit.

    • Ad van der Hulst zegt:

      En … Iets wat evident is hoeft niet wetenschappelijk bewezen te worden. Het model van de 7 fasen is zo krachtig omdat het in de basis het oer-ontwikkelingsmodel is. Bijvoorbeeld van het aanleren van gewoontes, van de levensfasen van de mens, van relaties enz. Dat is de archetypische kant die iedereen direct herkent. En dat is bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *