Het 7 Verspillingen Manifesto ebook download

Geen categorie

Het moest er maar eens van komen. Ik heb van de essentie van de 7 verspillingen website in 2010 een Manifesto gemaakt en nu (2017) weer eens herzien. Met dezelfde ondertitel als deze website: ‘Leren Zien is de kunst’.

De uiterlijke vorm is een eBook van 27 pagina’s dat iedereen die dat wil gratis kan downloaden. Ik heb het geschreven omdat ik vind dat veel te weinig mensen de kracht zien van dit concept van Taiichi Ohno. Kijk op internet en je vindt een simpel lijstje van 7 verspillingen (of 8, of 9… ) zonder context of voorbeelden waarmee het werk van Ohno tekort wordt gedaan.

Je vindt in het ebook beschrijvingen van de 7 verspillingen, de originele teksten van Ohno en ook voor iedere verspillingen wat tools en een experiment dat je zelf kunt doen om meer gevoel te krijgen en beter te leren zien waar deze verspillingen zich voordoet.

Dus hierbij mijn bijdrage aan de verspreiding van het goede woord.

Je kunt het manifesto hier downloaden.

Met plezier gelezen? Abonneer je dan hieronder op Ad's Blog. Daarnaast ontvang je gelijk een pdf van de eerste twee delen van mijn handboek Personal Lean. Het eerste deel gaat over e-mailbeheer (Inbox Zero), het tweede over agendabeheer (Agenda in Balans).

Gelukt! Je krijgt gelijk de eerste twee hoofdstukken van het handboek toegestuurd.

Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *