Het 7 Verspillingen Manifesto ebook download

18 april 2012 |

Het moest er maar eens van komen. Ik heb van de essentie van de 7 verspillingen website in 2010 een Manifesto gemaakt en nu (2017) weer eens herzien. Met dezelfde ondertitel als deze website: ‘Leren Zien is de kunst’.

De uiterlijke vorm is een eBook van 27 pagina’s dat iedereen die dat wil gratis kan downloaden. Ik heb het geschreven omdat ik vind dat veel te weinig mensen de kracht zien van dit concept van Taiichi Ohno. Kijk op internet en je vindt een simpel lijstje van 7 verspillingen (of 8, of 9… ) zonder context of voorbeelden waarmee het werk van Ohno tekort wordt gedaan.

Je vindt in het ebook beschrijvingen van de 7 verspillingen, de originele teksten van Ohno en ook voor iedere verspillingen wat tools en een experiment dat je zelf kunt doen om meer gevoel te krijgen en beter te leren zien waar deze verspillingen zich voordoet.

Dus hierbij mijn bijdrage aan de verspreiding van het goede woord.

Je kunt het manifesto hier downloaden.

Wil je hier meer van? Schrijf je in voor een van de Online Workshops. In een dagdeel is je e-mail in control, je agenda in balans en heb je in ieder weekend vakantie. Meer info vind je hier

Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren nog geen beoordelingen
Laden...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.