Het handboek Minder Managementcorvee

Handboek Minder Managementcorvee (3e editie)

Dit handboek is iets voor jou als je:

 • je ambacht als professional serieus neemt
 • iets wilt doen aan je corvee
 • de tijd die je nu stopt in het managen van je email, agenda en vergaderingen terug wilt brengen tot een realistisch minimum
 • niet van saaie managementboeken houdt met generieke vaagtaal maar liever klare taal leest met inzichten en tips waar je direct iets mee kunt
 • geen behoefte hebt aan softwaretips, nieuwe apps maar gaat voor duurzame low tech oplossingen

Wil je dit?

 • iedere dag Inbox Zero
 • niet meer dan 60 % van je agenda gepland met bijeenkomsten met anderen
 • alle handvatten voor  een supervoorzitter van een vergadering bij de hand
 • tijd vrij om na te denken, plannen te maken en te prioriteren op basis van een persoonlijk dashboard
 • tientallen tips voor slim samenwerken met ondersteuner en team bij de hand
 • checklisten voor sneltoetsen, opbouw speelveldmindmap, week, maand en jaarreview

Dit boek is de complete basis voor een elegante, ambachtelijke manier van het organiseren van je werk. De workflow blijft flexibel, eenvoudig te wijzigen en is passend bij jouw aard en aanleg.

De inhoud is de vrucht van mijn jarenlange ervaring met alle soorten technieken, concepten, inzichten en toolkits op het gebied van persoonlijke productiviteit. Het boek is opgebouwd rondom 7 thema’s. Van ieder thema zijn de basiswetmatigheden beschreven die daarna worden uitgewerkt in handvatten, tips en truuks waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

In dit handboek ligt het accent op ambachtelijk leiderschap, namelijk: overzicht, koers en grip houden op de zaken van alle dag, in lijn met de zaken van volgend jaar met ruimte voor toeval en intuïtie, en tijd voor de leuke, belangrijke en waardevolle dingen van het leven.

Deze 7 thema’s zijn:

 1. Inbox Zero
 2. Agenda in balans
 3. Optimaliseren van vergaderingen en bijeenkomsten
 4. Prio’s
 5. Persoonlijk dashboard
 6. Slim samenwerken met PA en team
 7. Weekreview en onderhoud van goede routines

Bestel het Handboek nu!

Full-colour ringband; 140 pagina’s door kleuren en iconen verdeeld in de 7 hoofdstukken. Incl bijlagen met sneltoetsen, overzichten + checklists.

€ 34,95 incl verzendkosten

Bestel het Handboek Minder Managementcorvee

Je zou kunnen denken:

Dat is toch bottom-line allemaal gewoon gezond verstand?

Ja, dat is zo. Het is ook iets meer, het is ‘voortgezet’ gezond verstand dat heel waardevol blijkt te zijn omdat we nu eenmaal nooit op school de basisvaardigheden behorende bij deze thema’s hebben leren beheersen.

Ik heb al eens iets gedaan met CIEP, PEP, GTD, Covey (+ vul zelf maar in). Werkte eigenlijk niet.

Al deze zaken werken nu eenmaal nooit uit zichzelf. Het gaat om het motief van de gebruiker. Als je graag een mooie elegante workflow hebt, met routines en spullen waar je graag mee werkt dan ben je hier aan het goede adres. En dé truuk is thema 7. Zonder een vliegwielroutine als de week-review is het merendeel van de goede intenties in korte tijd verdampt door de drukte van alledag.

Beetje prijzig?

Deze prijs is minder dan 1 (één) bruto-uurloon van een manager of drukke pro. Je kunt er werkelijk honderden uren mee verdienen door alleen maar een paar tips en truuks toe te passen op het gebied van email, agenda en vergaderen. Daar bovenop komt nog de nieuwe toegevoegde waarde van het persoonlijk dashboard, prioriteren (op basis van triage) en het slimme samenwerken met je ondersteuner en team. Je kunt ook een dag met mij 1 op 1 werken. Dat is dan natuurlijk wel 50 x deze prijs. En de verzendkosten zijn wel inbegrepen!

Gratis 4 hoofdstukken in Pdf ?

Wie eerst eens een echte indruk wil krijgen van de inhoud kan hier onder de eerste 4 hoofdstukken van het boek in Pdf downloaden.

Vul hieronder je voornaam + e-mailadres in en je ontvangt per ommegaande de downloadlink.

Bonus

Als bonus ontvang je een handige gadget in de vorm van een Adjustintime Magic Cutter, die je kunt gebruiken om op een heel simpele manier artikelen uit tijdschriften of kranten te halen. De Magic Cutter snijdt alleen het bovenste papier door en laat de rest intact.

Prijs

Dit boek kost hardcover  ringband € 34,95 inclusief btw. We sturen je het toe zonder verzendkosten.

Door de ringband blijft het makkelijk open liggen op de pagina van de tip waar je mee aan de slag wilt. De 7 thema’s hebben ieder hun eigen kleur en icoon waardoor je geheel eenvoudig de weg leert vinden in het handboek. Je kunt het boek hier direct bestellen, je ontvangt dan een digitale factuur en het boek sturen we je de volgende werkdag toe.

Een tweede optie is het boek bestellen in Pdf voor € 14,99 (via een downloadlink). Dat kan hier.

De knop hieronder is voor het fysieke boek.

Afrekenen kan via iDeal, PayPal of Mr. Cash.

Bestel het Handboek Minder Managementcorvee