• Vragen? mail me via ad@adjustintime.nl of bel me op 06 224 559 02
 • Interview Les McKeown in MT (Managementteam) “De bedrijvenfluisteraar”

  3-12-2011, 12:10 Categorie: Helderheid

  In het decembernummer van MT Managementteam staat het interview dat Dominique Haijtema hield (zelf ook schrijver over leiderschap) op de dag dat Les McKeown bij Peter Vonk en mij te gast was in Amersfoort. Het artikel is online beschikbaar. In het hardcopy verhaal staan ook een paar prachtige foto’s gemaakt door Herman van Heusden.

  Wie meer wil weten over het model Predictable Success (Voorspelbaar Succes) van Les McKeown vindt hier een Nederlandse samenvatting. Wilt u een presentatie van het model in het Nederlands, of een workshop met het model, dan kan ik die voor u verzorgen. Bel me op 06 224 559 02 of gebruik de contactpagina.

  Gratis Handleiding Inbox Zero

  In 10 stappen iedere dag je emailbox leeg + iedere vrijdag een 1 minuut-tip voor de week die komt