• Vragen? mail me via ad@adjustintime.nl of bel me op 06 224 559 02
 • Flashmob Kerst

  24-12-2011, 8:26 Categorie: Fun, Anekdotes, Poëzie

  Voor wie het nog nooit tegen is gekomen hierbij het videoverslag van een prachtige Flashmob passend bij Kerst. 13 November vorig jaar, een drukke lunch/winkelplek en een groot aantal zangers die met elkaar van te voren tijd en plaats hebben afgestemd verrassen het winkelend publiek. De reacties zijn fantastisch. Vooral de eerste zanger (vrouw met telefoon) breekt de anoniem gezellige sfeer en verandert de ruimte. Ik kan er eindeloos naar kijken. De spelende mens in optima forma schept ruimte, plezier en een klein beetje ongemak (voor sommigen).

  Ik wens alle lezers een fijne Kersttijd.

  Gratis Handleiding Inbox Zero

  In 10 stappen iedere dag je emailbox leeg + iedere vrijdag een 1 minuut-tip voor de week die komt